Recent Replies

Recent Topics

Răspunde la: Legislatie care priveste frontiera de stat

Acasă Forumuri Legi, decrete, regulamente Legislatie care priveste frontiera de stat Răspunde la: Legislatie care priveste frontiera de stat

#13310
Catalin
Catalin
Keymaster

Patriciu Radulescu ,16 februarie

Am primit azi pe mail PG pentru Giurgiu, Olt și Teleorman. Conform legilor și dispozițiilor în vigoare acum, tot ce am nevoie pentru a pescui la Dunăre sunt aceste PG-uri și permisul ANPA cu chitanța plătită și vizată anul trecut.
Am intuit și până la urmă am avut dreptate că ne aflăm în mijlocul unui conflict între interesele AGVPS, susținute de unele măsuri ale ANPA și restul ascociațiilor de pescari sportivi.
Eu am așteptat expres până acum o mișcare oficială ANPA pentru că prea mi-a mirosit a cacealma toată sarabanda lor cu proiectele de ordin ministerial (patru la număr, le am pe toate salvate). Da. Cacealma, ca să tragă bănuțul de la pescarii mai grăbiți, așa… Toate mutările lor menite să “tragă cenușa” (citește bani din cotizații) pe turta AGVPS sunt on-hold. Amenințările venite de la celelalte asociații neafiliate cu acționarea în justiție, cred că i-au făcut să dea (temporar) înapoi. Oricum și procesele ar fi durat luni de zile, timp în care ordinul ministerial și-ar fi făcut efectele. Aici era șpilul… să mai aștepți un pic, să ai răbdare pescărească.
Acum ei (AGVPS) sunt pe principiul, ok… dacă nu câștigăm noi, măcar să falimentați voi (restul ascociațiilor). Pentru că, ce rost mai are să faci permis la vreo asociație dacă tot e pescuitul la liber și gratis (deocamdată) pe permisele vechi din 2016? Pentru că orice om ține mai întâi cu propriul buzunar, nu?