Arhiva Cote Dunare

Cotele apelor Dunarii, arhiva 2010-2013

   …ma tot cert cu Bogdan de cinci luni si inca nu ajungem la un consens in ce priveste arhiva asta cu cotele apelor Dunarii. El crede ca pescarii romani nu tin cont de cote si nu au nevoie de asa ceva. Haideti sa recapitulam ce este cu arhiva asta.

1. Arhiva contine acum aproape 1000 fisiere, pdf-uri downloadate de pe site ul oficial afdj si acopera o perioada destul de mare adica din iunie 2010 si pana astazi.

2. intr-un astfel de fisier gasiti -Cotele afluentilor principali ai Dunari in amonte de Bazias -Cotele apelor Dunarii in amonte de Bazias -Cotele apelor Dunarii in porturile romanesti -Temperaturile minime atmosferice, temperatura apei, presiunea atmosferica si precipitatiile cazute TOATE ACESTEA PE ULTIMILE 4 ZILE !!!

3. Prin toate cautarile mele pe internet nu am gasit o asemenea arhiva…

        Beneficii:  Veti gasi pe internet imagini sau filmari cu capturi frumoase, momente cand pestii sar pe mal si o sa incepeti sa va puneti intrebari, unde? cand? de ce? Ei bine, aflati data si veniti la arhiva cu ea si incepeti sa vedeti, cotele, presiunea atmosferica, tendintele lor in zilele de dinaintea macelului si de dupa…

        Eu la fiecare sfarsit de an fac un fisier in care pun 2-3 poze reprezentative de la fiecare iesire la pescuit apoi le asociez cu pdf-ul cotelor si astfel fac un grafic despre reusitele partidelor. Apoi in anii urmatori voi sti in functie de conditiile care vor fi, incotro sa ma indrept ca sa am sanse mai mari, si stiti ceva? CHIAR FUNCTIONEAZA. Si inca ceva, munca mea de a le aduna nu a fost usoara iar eu v-o ofer GRATIS, deci… sa tot ai asa prieteni. 

        Arhiva este functionala din 1 decembrie 2013 si o gasiti in meniul de sus COTE DUNARE, cu link catre arhiva in josul paginii.

Leave a Reply