Frustrari

Supararile lui Bogdan

Cataline, ai scris niste lucruri pe care orice pescar sportiv ar trebui sa le aibe formate in instinct inainte de a pleca la pescuit. Ma refer la grip, ancore, minciog etc… .

Si mie-mi place tehnologia, dar nu-mi permit sa-mi pierd timpul cu ultimul ragnet de mulineta 3D-super-uber-fantastico-magico-prinzatoare in detrimentul uneia care-si face treaba simpla si normala de 10-15 ani de cand a fost produsa.

Ai punctat foarte bine ce ai scris mai sus in doar cateva randuri. Un pescar sportiv nu are nevoie de juvelnic sau agrafe. Eu zic ca nici de grip si nici de aparat foto ca sa se laude la cunoscuti.

Am remarcat totusi la emisiunile TV tot felul de saltelute, pernute, biberoane, pansamente, tampoane, absorbante, solutii dezinfectante si chiar horoscoape adresate crapilor prinsi si reprinsi in balti private. Crapii prinsi pe ape neprivate sint aliniati rapid, direct in tigaie. Aruncati in uleiul incins cu dusmanie! Sau la pisica, daca este un amarat de 10 20 cm.! Mi-e greu de inteles acest comportament al pescarilor, care apoi tot ei revin cu nemultumirea ca nu mai este peste de prins in Romania.

Mi-e sila si vreau sa iau o pauza pana cand se vor respecta legile si la noi in tara. Sa ma trezesc candva in viitorul apropiat la pescuit printre niste oameni care isi arunca chistoacele de tigari in cutiute, servetelele de la sandwich le baga in buzunar, cutiile si peturile de bere in rucsac, nu mai vor manele chiar la maxim, pestii ii elibereaza inapoi ca pisicile lor au devenit vegetariene, oameni care pescuiesc doar pentru a face putina miscare in natura fara sa o deranjeze prea mult.

Cataline, blocheaza-ma!

1 comment to Supararile lui Bogdan

Leave a Reply