Recent Replies

Recent Topics

Planuri si propuneri de expeditii

Delta Dunarii in perioada prohibitiei

Perioada in care este interzis pescuitul in Delta e poate cea mai frumoasa si mai placuta. Navighezi linistit, nu te streseaza si nu te stropeste niciun Corsar, poti accesa si te poti odihni in toate locurile frumoase care acum sunt libere, poti face linistit un jar fiindca resursa de lemn uscat este uriasa, peste tot verde crud, pasari cu puisori, animale, si multa liniste.

Tantarii si taunii aproape ca lipsesc iar temperaturile sunt placute atat ziua cat si noaptea. Apa are si ea o temperatura placuta, trece de regula de 15-16 grade.

Va recomand pentru luna mai un apus pe unul dintre lacurile mai marisoare. Sa stati macar 30 minute dupa ce s-a inserat si sa savurati concertul broastelor si peisajul. Putina luna ar fi un bonus.

Daca reusiti sa iesiti in mare aveti sanse mari sa va intalniti si cu delfinii.

Un alt bonus ar putea fi aparitia efemeridelor.

 

2 comments to Delta Dunarii in perioada prohibitiei

  • Salut Ciuby. Ma bucur ca ai aparut printre noi, intr-un moment in care eu sunt foarte ocupat iar ceilalti foarte puturosi…

  • Ciuby Ciuby

    in primul rand vreau sa va salut …. apoi sa adaug o complectare daca nu cunoasteti drumul inapoi spre debarcader nu riscati sa ramaneti pe lac dupa apus , ca patitul nu-I niciunul 🙂

Leave a Reply