Aniversari

Cinci ani de musca.ro

La multi ani musca.ro!

Cinci ani cu bune si rele in care eu personal am incercat sa ofer celor interesati din experienta mea de pescuit si de viata. Unele cred ca mi-au iesit, altele mai putin sau deloc. 

Am reusit anul asta sa trec in revista toate articolele adunate aici in acesti 5 ani si nu mi-a fost deloc usor fiindca sunt foarte multe. Am sters multe lucruri interesante si imagini adunate de prin diverse locuri pentru a nu mai ajunge la divergente cu proprietarii lor. In definitiv nu am de ce promova pe nimeni si nu am de ce face reclama nimanui. Pagina asta este una non-comerciala, fara reclame, fara un profit material. 

Imi propun in continuare sa mentin ritmul scrierilor originale, a istorisirilor traite si auzite personal si a imaginilor sau filmarilor mele. Sunt foarte multe si multe consider eu care contin invataminte pentru pescari.

Imi propun sa mentin macar procentul bun de prieteni castigati datorita acestei pagini si sa il scad pe cel al nemultumitilor. Acestora din urma le cer iertare pentru vorbele sau faptele cu care i-am afectat. 

Luate acum la citit unele articole din anii trecuti par depasite sau irelevante dar ele au reprezentat niste emotii si ganduri scrise la vremea respectiva si care atunci au fost importante cel putin pentru mine. 

Cred ca e important sa stii despre cei de langa tine cum si ce gandesc, onest si fara perversitate, pe cine te poti baza si pe cine nu, in ce tabara sunt. Pescuitul este doar o pasiune pe care multi o impartim dar care nu se poate disocia de viata de zi cu zi. Vrem sau nu, tot ceea ce ne inconjoara ne influenteaza viata deci inainte de a fi pescari sau colegi trebuie sa fim oameni.

Le multumesc tuturor celor care ne-au citit sau au scris aici de-a lungul celor 5 ani.

La multi ani inca odata musca.ro si viata lunga!

Leave a Reply