Despre noi

➡    Musca.ro se vrea a fi o pagina foarte dinamica, in continua miscare, un loc in care pescarii sportivi sa vina zilnic cu placere, sa lege prietenii, sa ofere si sa afle informatii utile, sa impartaseasca tuturor cititorilor nostrii din experientele si pataniile lor.

 

➡    Galeriile cu imagini, video sau tutoriale au fost gandite sa vina in intampinarea pescarilor dornici de noi aventuri si provocari. In ele veti gasi locuri minunate pe unde noi am calatorit, unde am pescuit, unde am avut capturi mari sau mici, prieteni cu care am pescuit, toate acestea cu un singur scop si anume sa va bucurati cu totii de placerea unui pescuit sportiv, sanatos in perfecta armonie cu natura.

 

➡    Ne propunem sa promovam un alt concept al pescuitului in Romania, pescuitul de placere, bazat pe prietenia dintre pescari, dintre pescari si mediul inconjurator, pe incredere si sprijin. Ne dorim sa invatam tanara generatie de pescari sa iubeasca acest sport, sa il practice doar pentru o viata mai sanatoasa si nu pentru vreun profit anume, sa se intoarca la tipul de pescuit sanatos din trecut, cu o ustensila, sa nu raneasca pestele, sa il elibereze, sa nu foloseasca nada sau momeala toxica si sa incerce sa se bazeze pe cele naturale clasice sau pe artificiale, sa foloseasca mai putine ancore sau chiar deloc, sa foloseasca mai multe carlige barbless, sa evite caderea in capcana braconajului de orice fel. Vom incerca prin cuvintele si faptele noastre sa aratam ca toate acestea se pot infaptui.

 

➡    Am dorit inca de la inceput si ne dorim in continuare sa ne bazam pe cititori si pe colaboratori care ne impartasesc gandurile, sinceri cu noi, modesti si de incredere. Impreuna cu voi, cei care ne cititi si cei care contribuiti prin scris la cresterea valorica a acestei pagini vom putea merge mai departe si vom putea face acest proiect sa aibe o viata cat mai lunga si frumoasa.

 

Catalin:       Tel: 0752028615 ;      e-mail:   muscapunctro@gmail.com

Bogdan:      Tel: 0773954710;       e-mail:   muscapunctro@gmail.com

 

Comments are closed.