Recent Topics

Reply To: Auzite de la prieteni, virtuali sau necunoscuti

Home Forums Locuri bune si locuri mai putin bune de pescuit Auzite de la prieteni, virtuali sau necunoscuti Reply To: Auzite de la prieteni, virtuali sau necunoscuti

#10002
CatalinCatalin
Keymaster

In Pardina se pescuieste si se prinde bine!

Informatia imi vine de la un coleg pescar indragostit de acel tinut, si care se pregateste sa plece cu familia acolo pe perioada 5-20 august. Cine nu isi doreste o astfel de familie care sa te tarasca dupa ea prin Delta pentru 15 zile?

Prietenii lui sunt acum acolo si se lauda cu urmatoarele, captura de somn de aproape 35 kilograme pe Canal Mila 35 in zona podului de la graniceri, tot acolo este foarte multa stiuca pe portiunea salupe-Dunare. S-a luat bine si salau si avat la diverse naluci ordinare precum rotativele deci pestele care a iesit si continua sa iasa din lacuri si sa se duca in Dunare mananca bine.

Stipocul are apa si peste, mai ales stiuca pana in zona canalului Pintilie, zona dragata. Dincolo e aproape secat…

Sireasa are apa mica, vegetatie iar locurile de pescuit sunt invadate de tantari din cauza vegetatiei care este foarte mare.

Va marturisesc ca eu am in programul acestui sfarsit de luna o iesire acolo dar depind de alti colegi cu care ar urma sa plecam.

Comments are closed.