Recent Topics

Reply To: Pescuit in Delta Dunarii

Home Forums Pe unde am pescuit in ultimul timp Pescuit in Delta Dunarii Reply To: Pescuit in Delta Dunarii

#10031
CatalinCatalin
Keymaster

Canicula si tantarii fac legea dar tuaregii contraataca. Haine lungi si ude, in cap gluga si esarfa, ude. Astazi am colindat pe jos peste 6 kilometri prin desertul de nisip de pe langa Letea. Locuri ciudate si lucruri ciudate. Stejari uriasi, liane, padure de pini si dune de nisip uriase intr-un loc in care doar apa si stuful sunt stapanii.

Cei de la rezervatie s-au pus pe treaba si astazi ne-au vizitat. Am fost amendati pentru campare ilegala si lipsa permise intrare rezervatie. Oamenii au fost civilizati si folosind vorbe blande am reusit sa ii convingem ca nu suntem niscaiva raufacatori ba chiar le-am aratat ca aveam stranse gunoaie lasate de altii, aveam saci pentru mizeriile noastre si a fost ok, am primit 3×35 lei si permisiunea de sedere linistita pana la terminarea sejurului. Oamenii sunt dotati cu un Duster cu care misuna toata ziua asa deci va fi cam greu sa scapati. 

Langa noi au mai campat niste polonezi si doua nemtoaice de vreo douazeci si… Bunicele fete. I-am rugat pe cei de la rezervatie sa nu se ia de ele cu camparea, oricum nu ar fi inteles de ce este ilegala iar amenda le-ar fi facut probabil sa ne creada mai idioti decat suntem.

Noi le-am tratat pe fete cu bors de peste, cartofi la ceaun, in coaja, peste prajit cu mamaliga, bulz, bere, tuica… si cam atat. Adica noi doar le-am hranit si am povestit cu ele vrute si nevrute.

.

 

Comments are closed.