Recent Topics

Reply To: Pescuit in zona Braila-Galati

Home Forums Pescuit pe Dunare Pescuit in zona Braila-Galati Reply To: Pescuit in zona Braila-Galati

#10145
bogdanbogdan
Keymaster

Da, iti dau dreptate Cristina. Avatii sint nebuni, sau mai bine zis noi credem ca ei sint nebuni. Ei poate doar isi urmeaza instinctul conform evolutiei de cateva sute de mii de ani.

Am prins si eu zile in care sareau si bateau apa, zburau obletii prin aer, simteam lovituri in lanseta, si pana la urma am plecat fara sa agat nici macar un solz de avat! Cu dureri de maini, spate si picioare inghetate in apa.

Am prins zile in care tot la fel in care sareau si bateau apa de zburau obletii prin aer. Si aveam captura la fiecare lansare. Ma dureau mainile si de la lansat si de la mulinat!

Au mai fost si zile in care nimic nu anunta prezenta avatilor prin zona, si tot am prins. Intr-adevar nu ca in zilele foarte bune, dar mult mai bine decat in zilele in care se antrenau sau isi invatau progeniturile cum sa se hraneasca, sau pur si simplu instinctul ii faceau sa atace obletii dar cand erau aproape cu obletele in gura isi dadeau seama ca de fapt nu le este foame si renuntau, il lasau sa mai creasca pana la urmatoarea masa.

Pentru mine este de neinteles comporatmentul lor. Dar cred ca asta ma si atrage. Daca as intelege cind si cum mananca avatii probabil m-as plictisi repede de ei, sa-i prind la fiecare iesire la pescuit.

 

Comments are closed.