Recent Topics

Reply To: Despre tari si popoare

Home Forums Social, politic si administrativ Despre tari si popoare Reply To: Despre tari si popoare

#10409
CatalinCatalin
Keymaster

Pe 28 august, atunci cand criza refugiatilor atinsese un maxim de sensibilitate pentru inimosii europeni, am citit un articol distribuit de un prieten pe facebook.

https://www.facebook.com/andreidinoo/posts/979689918720531

Aveti acolo si raspunsul meu de atunci, unul acid cum ar spune cineva, si unul care era mult in contradictiie cu parerile celorlalti.

Vedeti voi, eu am un har, ma cam pricep la oameni, ii cam citesc repede. Asa am facut si cu sirienii, afganii si ce mama lor or mai fi pe acolo.

Daca le-as zice alora negrii sau cioroi s-ar supara unii pe mine ca vezi doamne as fi rasist. Daca ei mi-ar zice mie bai albule sau maimuta nu s-ar supara nimeni. 

Nu le voi spune cioroi si nu voi face analogie cu etnii de pe plaiurile noastre dar vreau sa va spun ca i-am vazut de atunci cine sunt si ce doresc. Altii nu au vazut asta, asa cum nu i-au vazut nici pe ai nostri hoti-ciorditori-cersetori fugiti in lumea mare asa cum sunt defel si ne condamnau pe noi oamenii cinstiti ramasi in tara ca nu stim sa ii apreciem si sa ii toleram.

Am zis atunci si zic si acum, dar acum o fac mai apasat:

-OPRITI TOTI ACOLO UNDE SUNT IN SECUNDA ASTA

-TRIATI LA SANGE SI, DACA E CAZUL, OPRITI CEI CATIVA FUGITI INTR-ADEVAR DE BOMBE, SI PLASATI IN TARILE CARE VREM NOI, NU UNDE VOR EI!

-TOTI CEILALTI IMBARCATI SI TRIMISI DE UNDE AU VENIT URGENT!

-ADUNATI SI CEI CARE AU REUSIT SA INTRE IN EUROPA MAI ADANC SI DUSI

Sa se incerce rapid eliberarea de zone in Siria si sa ii trimita acolo la reconstructia tarii lor, tara pe care ei au distrus-o, adica ei, fratii lor, prietenii lor si nu eu, tu sau nemtii.

Sa ii ajutam sa isi castige tara ca nici dacii nu au fugit cand au fost cotropiti si nimeni nu a facut-o asa cum o fac astia. 

Si sa ii mai ajute in pana mea si arabo-musulmanii aia bogati din jurul lor ca nu i-a fatat muma-sa in Europa, Europa Crestina dealtfel.

Nu am nimic cu ei, nu ii urasc si nu ii dusmanesc dar ii vreau afara din viata mea. Eu sunt un cetatean european care am muncit si trudit sa ajung la acest stadiu si nu vreau sa umblu prin Europa cu teama sau constrangeri. Deja din vina lor lucrurile au luat-o razna.

 

Comments are closed.