Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Alegeri, alesi, demisii, demisi

Home Forums Social, politic si administrativ Alegeri, alesi, demisii, demisi Reply To: Alegeri, alesi, demisii, demisi

#10471
CatalinCatalin
Keymaster

Iarasi sunt suparat si contrariat de ceea ce se intampla prin jurul meu!

 

Cu invazia sa zicem ca sunt mai relaxat, vad ca au inceput si liderii europeni sa isi dea seama cu cine au de-a face si cam cum trebuie rezolvata problema. Greu dar totusi mai bine acum decat niciodata.

Ii felicit inca odata pe maghiari care dupa parerea mea au fost cei mai tari, cei mai logici si au actionat ca la carte. Daca ar fi facut asa cu totii de la inceput, acum cu siguranta criza asta ar fi fost doar un vis urat.

 

La punctul doi, suparare maxima. Ponta, un mincinoso-plagiatoro-puscarias, conduce un guvern care defapt nu este condus de el ci de un alt mare hot-puscarias. 

Cu un tupeu incredibil Dragnea organizeaza alegeli in PSD schimband regulile in timpul jocului si facandu-i pe potentialii candidati, gen Negoita sa se retraga din cursa.

Ticalosul are tupeu sa spuna clar ca il sustine pe Ponta pentru a nu pierde guvernarea. Deci nu conteaza condamnarea lui sau a lui Ponta, rusinea fata de Europa, nu conteaza decat ca ei nu vor sa piarda puterea.

Cred ca nicodata in astia 27 de ani, psd-ii nu mi-au insirat mai multa scarba ca acum. Pacat ca probabil printre ei or mai fi si cativa oameni de bun simt.

Deci Dragnea condamnat pentru fraude in alegerile nationale mai da un tun in alegerile din partidul sau…

Comments are closed.