Recent Topics

Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

Home Forums Social, politic si administrativ Romanii, mix de inteligenta si prostie Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

#10496
CatalinCatalin
Keymaster

O alta mare suparare ma apasa!

De luni de zile latru aiurea si ma cert cu prieteni, cu apropiati sau cu oricine apuc pe o tema de mare actualitate, Aresenie Boca.

Am apropiati care au vizitat Prislopul, recunosc ca imi e rusine sa le dezvalui numele…

Cum mama dracu a ajuns poporul asta atat de dobitoc incat sa mearga turme intregi pe orice fel de vreme ca sa pupe oase, cruci si alte mizerii si sa se roage la toti prostii?

Mai oameni buni, Crestinilor, Ortodocsilor, noi avem un singur loc unde sa ne trimitem rugile, catre DUMNEZEU! El este singurul care face minuni pentru noi ! Ma rog, nu e si cazul prietenului Bogdan.

Biblia spune clar sa ne ferim in a ne face chip cioplit si a ne inchina lui.

Boca nu este un sfant, nu este un facator de minuni, a fost un simplu muritor de rand, ca si noi ceilalti, atata tot. 

Am reusit astazi sa vad ca PROTV a facut un reportaj in care incearca sa trezeasca prostimea si sa nu o mai lase prada minciunii si hotiei cu care se confrunta la Prislop si in alte locuri unde plang icoane si unde se plimba oase. Ma bucur ca s-a trezit o televiziune mare sa faca asa ceva.

Trebuie oprit comertul asta bazat pe necazul si subcultura claselor sarace, trebuie oprita dominatia bisericii asupra acestor oameni, trebuie puse toate bunurile bisericii in slujba poporului. Bisericile, preotii sa adaposteasca scoli, spitale, camine pentru batrani. Preotii sa fie triati, sa duca vieti decente nu traiuri in luxuri exorbitante. Sa fie fiscalizati! 

Rusine Romania!

Comments are closed.