Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

Home Forums Social, politic si administrativ Romanii, mix de inteligenta si prostie Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

#10507
bogdanbogdan
Keymaster

Nelu, ce a scris Catalin nu e un comentariu. Este parerea lui despre ce fac unii oameni.

Eu in loc de ” Crestinilor, Ortodocsilor ” as fi spus ” CREDINCIOSILOR “.

Nu mi-o luati in nume de rau, dar eu nu pot sa cred in Dumnezeul din Biblie asa usor. Logica nu ma lasa. Sint inginer. Lumea nu s-a facut in 7 zile. Nu vreu sa intru in detalii tehnice.

Mi-ar fi mult mai usor sa traiesc cu ” acoperirea ” la orice greseala infaptuita de mine spunand ” ASA A VRUT DOMNU’ ! “. Cunosc pe cineva care pe acest slogan se bazeaza viata lui. El se simte fericit si nepatat, dar cei din jurul lui cam au de suferit. Sau mai recent: A cazut o macara si a omorat 700 de musulmani. Asa a vrut Alah! Sau cum se scrie… . Cica aia au murit fericiti ca au murit intr-un loc sfant

Si inca un lucru mai vreau sa spun. Credeti ca Dumnezeu este fericit cand vede o persoana sarmana ca-si rupe coatele si genunchii facand ture taras unei biserici??? Sint multi oameni care fac asta crezand ca rugaciunile lor vor fi mai bine ascultate sau ca intra peste rand in fata altora care si-au jupuit genunchii si Dumnezeu le va rezolva problemele.

Ei, daca tot ati citit biblia, acolo scrie ca Dumnezeu la fel ne iubeste pe toti. Eu tare cred ca-i iubeste mai putin pe cei care se tarasc si fac teatru.

As vrea sa cred, dar nu pot.

Sint sincer, daca cumva exista Dumnezeu inseamna ca El m-a creat, mi-a rezolvat si soarta din nastere, si de aceea nu prea vad de ce trebuie sa-i multumesc pentru faptul ca a facut ce a vrut El.

Cu cea mai mare placere si toata puterea mea de intelegere as sta la o discutie cu El. Dar atata timp cat este ATOTOPUTERNIC nu inteleg de ce mai lasa sa se intample atrocitati in lumea creta de El!

Nu sint suparat pe nimeni, fiecare om are dreptul sa creada in ce vrea, doar sa nu ma afecteze pe mine in mod negativ.

Cat despre Prislop pot sa spun ca s-au strans ceva banuti in decusrsul anilor. Si va spun acest lucru deoarece am livrat i instalat masina de numarat monede la cei care ridica banii de la Manstirea Prislop. Erau multe sute de kg de monede.

Nu inteleg de ce vin oameni din toate colturile tarii cu masinile, se claxoneaza, cauta locuri de parcare cat mai aproape, probabil ca si injura,,, ca sa ce? Sa spuna o rugaciune care era la fel de ascultata de catre Dumnezeu si daca o faceau din apartamentul lor???

Despre Arsenie Boca, cred ca a fost un tip intelept si cu ceva puteri paranormale. Nu merita sa ajunga comercial, dar industria bisericeasca a facut si treaba asta.

 

 

Comments are closed.