Recent Topics

Reply To: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

Home Forums Social, politic si administrativ Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii Reply To: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

#10547
CatalinCatalin
Keymaster

Scandaluri peste scandaluri!

Toata planeta este o suparare, iar romanii sunt primii!

Prietenul si colegul nostru de pescuit si forum s-a suparat pe noi si si-a luat concediu din pricina unui subiect care nu avea ce cauta aici pe o pagina dedicata pescarilor. Mai jos am pus doua imagini care nu ii dau dreptate fiindca face pe grupul de pescuit pe care il conduce exact ceea ce ne reproseaza noua. Va dorim concediu placut si intoarcere grabnica pe forum!

Planeta a luat foc din pricina nemtilor care au masluit niste cifre,

In primul rand nu ii inteleg pe americani care sunt pe locurile 1-2 la capitolul poluarea planetei, care au niste turisme in circulatie cu motoare de camioane, antice si vai mama lor si care s-au ofuscat ca VW are emisiile mai mari cu cateva miligrame decat ar scrie in cartea tehnica. Pe bune?

VW este si va fi cea mai de succes masina a tuturor timpurilor, ravnita de copii, tineri sau batrani! Nu cred ca exista pamantean care si-a dorit sau si-a luat un VW citind ce emisii are. S-au uitat la pret, confort, calitate, CONSUM… Cand vreodata americanii sau oricine altcineva vor putea depasi aceste repere care pentru nemti inseamna religie?

Sincer, cred ca din toata tevatura asta VW va dovedi forta.

Comments are closed.