Recent Topics

Reply To: Pescuit in judetul Giurgiu

Home Forums Pe unde am pescuit in ultimul timp Pescuit in judetul Giurgiu Reply To: Pescuit in judetul Giurgiu

#10608
CatalinCatalin
Keymaster

Ieri am avut o zi plina de pescuit pe aici prin judet.

Am iesit cu Iliuta mai intai pe Ara la pod. Slabe atacuri si slabe capturi, cativa avati palmasi luati de Iliuta. Apa buna, fara matase, ceva mai crescuta decat data trecuta cand puteam trece pe sub pod. Am luat-o pe jos pe malul Arei in amonte pescuind, apoi pe Plantelor si am revenit iarasi la pod. Nu erau atacuri, pescari relativ putini. Mai multi erau pe Ara, cred ca la obleti si platica.

De acolo am plecat la Gostinu unde am continuat sa cautam avatii. Doar o saritura, doua ne-au atras atentia si in rest nimic. Lume putina… Locuri frumoase si cu potential. Cu siguranta ca avatii nu vor mai sari si nu isi vor mai deconspira pozitiile asa ca vom avea de muncit mai mult.

In drum spre casa am mai testat Neajlovul pe segmentul Calugareni-Iepuresti dar cu caldura va recomand sa nu mergeti acolo pe apa mica si limpede fiindca nu prea veti gasi peste. Locurile sunt frumoase, eu am cules de pe maluri un bostan frumos pe care l-am postat langa usa, afara. Si au iesit iarasi urzicile, asa ca daca sunteti isteti lasati pestele si va apucati de cules urzici, gherghine ( merisoare ) ori macese care se gasesc din belsug, sunt foarte mari si frumoase si bune pentru orice, pasta, ceai, vin…

Finalul s-a jucat pe Arges sub podul din Adunatii Copaceni unde sunt cateva locuri frumoase numai ca apa limpede nu ne-a ajutat deloc. 

 

Comments are closed.