Recent Topics

Reply To: Retete pentru nade si momeli

Home Forums Nade, momeli naturale si artificiale, retete Retete pentru nade si momeli Reply To: Retete pentru nade si momeli

#10629
CatalinCatalin
Keymaster

Am un prieten care printre alte activitati cica mai si pescuieste. Nu prea am iesit eu cu el la pescuit dar probabil ca atunci cand am facut-o a vazut el la mine ceva, ori tehnologie ori strategie, cert este ca dupa o vreme, prin 2010 cred, ma suna si imi spune ca a fost pe undeva pe afara si ca si-a luat niste chestii trasnet. Eu care cam stiu ce se gaseste pe afara nu prea m-am excitat asa cum ar fi vrut tovarasul meu si atunci a inceput sa imi dea detalii. Ii prezentase cineva de acolo nu stiu ce nade, cu arome de fel-de-fel, bile si bilute, dipuri, ce mai, minuni.

I-am spus, prietene, stiu despre ce vorbesti dar prostiile alea nu iti vor aduce niciun rezultat marcant pe apele salbatice, in speta Dunare sau Delta. Nu m-a crezut.

In timp a mai investit ceva banuti in diverse scule mai deosebite ca stil faca de ceea ce se obisnuise pe la noi prin tara, feedere, shefield, in fine cam tot ce a mai descoperit romanul fie pe afara fie pe internet. Cert este ca desi nu am mai iesit cu el la pescuit, il vad si aud mereu cum se vaita ca nu are rezultate, si nu ma mir. Eu prind peste, nu mereu dar prind si asta fiindca umblu mult si stiu si pe unde sa il caut. Nu folosesc scule scumpe, nici fire si nici macar muste scumpe. 

Multi romani au cazut in capcana industriei pescuitului recreativ-sportiv si au sperat ca investitiile facute vor aduce si capturi mai multe. Acum, apropo de un post recent, au inebunit cu o undita Herabuna, o panarama de bat cu ajutorul careaia sare crapul de 10 kilograme singur pe mal. 

Eu va doresc prieteni pescari sa dati banii pe toate prostiile, bete, plute, nade sofisticate daca asta va face fericiti, sunt banii vostri. La mine sa nu mai veniti sa imi povestiti despre astfel de minuni fiindca ma plictisiti. Eu pescuiesc pe Dunare la crap sau caras cu o varga clasica si cu o lanseta clasica.

Comments are closed.