Recent Topics

Reply To: Delta Dunarii

Home Forums Starea apelor Delta Dunarii Reply To: Delta Dunarii

#10664
CatalinCatalin
Keymaster

In sfarsit! Am ajuns iarasi in Pardina!

Si nu m-am teleportat asa cum banuia unul dintre colegii nostri pescari, am plecat pur si simplu cu un amarat de logan, trei baieti, fiecare cu planurile si gandurile lui.

Locatia am ales-o eu pe baza informatiilor avute de la alti pescari dar si tinand cont de posibilitatile pe care stiam ca le vom avea acolo.

Vremea a fost buna, pescari nu prea multi, am testat mai multe zone de pescuit si am cam facut fiecare ce ne-a taiat capul.

In Pardina nu prea ai timp sa te plictisesti fiindca e aproape imposibil ca intr-o zi sa nu gasesti un canal sau o portiune de Dunare in care sa te joci cu un avat, carasel sau oblete.

Ziua am reusit sa prindem cativa pesti, nu multi, salai, avati, crapi, platici… Noaptea Iliuta s-a luptat singur cu focul si frigul dar pestii nu au avut deloc activitate. Cica din cand in cand mai plescaiau somnii…

In masina s-a dormit binisor, ma rog, unii s-au vaitat de lipsa de spatiu si dureri de oase, altii de sforaituri. Caldura a fost, chiar nu am exagerat cu pornitul motorului, motor care ne-a calauzit vreo o mie de kilometri cu doar 200 lei.

Bagajele si deci greutatea si volumul lor nu ne-au incurcat deloc, am avut loc si masina s-a asezat frumos la drum.

 

Comments are closed.