Recent Topics

Reply To: Planuri de pescuit pe termen lung

Home Forums Planuri viitoare Planuri de pescuit pe termen lung Reply To: Planuri de pescuit pe termen lung

#10901
CatalinCatalin
Keymaster

Am programat prima iesire din 2016 in care scopul principal va fi pescuitul.

Este vorba de perioada 20 martie – 10 aprilie, timp in care eu impreuna cu echipa mea ne vom petrece timpul in mai toate zonele importante ale Deltei.

Am ales ca anul acesta sa nu mai detaliez in intregime planurile calatoriei din pricina oamenilor rai si perfizi cu care am avut de-a face in acest an, oameni care sub pretextul prieteniei s-au lipit de mine doar pentru a afla diverse informatii si idei pe care apoi sa si le atribuie.

In continuare lista celor ce pot lua parte la aceste iesiri este deschisa si sunt multi cei ce isi doresc asta, o iesire alaturi de noi, fie pentru a cunoaste locuri bune de pescuit, fie tehnicile noastre legate de pescuitul avatului, bibanului sau obletelui cu muste artificiale si streamere, confectionare de muste, taparine, fly…

In scurt timp voi face si bilantul acestui an de pescuit si voi incerca sa trag concluziile principale legate de traseele lui 2016 dar cert este un lucru, sunt deja cereri pentru iesiri mult mai multe decat posibilitatile noastre fizice si morale.

Revin la prima etapa din calendar si va marturisesc ca desi mi-a fost foarte greu sa decid echipa, in final sunt multumit fiindca am ales cei mai buni parteneri cu putinta. Oameni loiali, rezistenti, cu sange de avat in ei, pescari si aventurieri deopotriva.

Ca si tinte sigure ale acestei prime iesiri raman: Delta Dunarii, locuri noi, prieteni noi, aventura, pescuitul zi lumina, C&R, natura, resursele naturale, hrana naturala, video, imagini…

Comments are closed.