Recent Topics

Reply To: Braconaj si antibraconaj

Home Forums Dimineata la cafeluta Braconaj si antibraconaj Reply To: Braconaj si antibraconaj

#10918
CatalinCatalin
Keymaster

Transport ilegal de pește în zona Pardina

Polițiștii de frontieră tulceni au depistat în zona de competență doi cetățeni români care transportau, cu un autoturism, cantitatea de 76 kilograme pește fără documente legale.

În data de 11.09.2015, în jurul orei 13.45, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe raza localității Ceatalchioi, un autoturism marca Volkswagen în care se aflau două persoane.

În urma controlului, în autoturism a fost găsită cantitatea de 76 kilograme pește din speciile caras și știucă, pentru care cele două persoane, P.V. în vârstă de 61 de ani și T.I. de 51 de ani, domiciliate în județul Bacău, nu au putut prezenta documente de proveniență și transport.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de pește, care a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ‘deținere și transport a peștelui fără documente legale’, faptă prevăzută și sancționată de art. 64 din O.U.G. 23/2008, modificată și aprobată prin Legea 317/2009.

Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă

Agent-șef adjunct de poliție

Marius Ovidiu NICULESCU

Comments are closed.