Reply To: Pescuit pe Mures

Home Forums Pescuit pe Mures Pescuit pe Mures Reply To: Pescuit pe Mures

#11301
CatalinCatalin
Keymaster

Dragul meu prieten,

Ia gandeste-te cat de sarac ai fi tu fara comentariile mele rautacioase! Si tu si altii, prieteni sau dusmani.

Hai sa incercam daca putem sa trecem peste sindromul pescarului recreativ, mare iubitor de natura si de viata dar care are la el minciog, juvelnic, sfori, si e si mare pofticios si mancator de peste proaspat. Eu sunt satul pana peste cap de acest individ fals. Sa stii ca din aceasta pricina am luat hotararea sa mai exclud membrii ai forumului, fiindca odata se dadeau mari protectori ai naturii si apoi se contraziceau prin fapte reprobabile, ba ca au prins pesti mici si putini si nu mai merg la peste, ba ca ei mananca peste si ca nu le ajunge, ca legea le permite… Sa ne intelegem bine, daca vrei sa faci ceva bun macar pentru prietenii si colegii tai fa-o, respecta-i, daca nu mergi cu Dumnezeul tau inainte dar fara mine.

Deci in imaginile de mai jos culese azi de pe internet, tipul acela vrea sa arate lumii ca el a ajuns la acest nivel urias la care doreste probabil sa ajunga 90% dintre romani, un SUV cu o cutie pentru extra-bagaje si o barca cu motor. Din pacate pentru el si pentru toti cei ca el poza cealalta arata si intentiile lui, lacomia si ideea de a isi recupera investitia sau de a o face sa para utila. 

Daca voi credeti ca asta inseamna pescuit va inselati! Iar oameni de categoria astuia din imagine mie personal imi fac rau. Asa cum spunea si un mai vechi forumis de-al nostru, domnule, eu nu eliberez pestele ca apoi mai jos de mine sa vina braconierii sa il prinda si sa il vanda magazinelor ca apoi eu sa cumpar acelasi peste si sa le fac lor burta mare. Nu mai forumistule moralist, tu nu eliberezi cu gandul la braconieri, TU chiar esti un braconier! Tu esti acela care defapt iei tot pestele prins acasa, nelasand pentru braconierii imaginari nimic! Tu iei acasa pestele pe care EU care vin in urma ta ca sa ma simt si eu bine, nu il mai gasesc! Nu mai da vina pe altii pentru faptele tale!

Cei de la Mintia pe care ii vezi tu mai mereu Bogdane, nu fac exceptie. Foarte putini vin cu adevarat pentru placerea pescuitului, si aceia nu vin cu gramezi de scule, nade si sacose.

Sarbatori fericite!

Comments are closed.