Recent Topics

Reply To: Magazin muste artificiale

Home Forums Fly Fishing, Fly Tying Magazin muste artificiale Reply To: Magazin muste artificiale

#11306
CatalinCatalin
Keymaster

Nu vrei sa stii cate crestaturi am in haine si in scaunele masinilor cu care plec la pescuit. Si nu vrei sa stii cum este cand un carlig cu contra iti intra in mana pana la os si te rogi de el sa iasa 20 minute.

Problema pestilor prinsi cu carligele cu contra sau cu ancorele voblelor este aceea ca unii mor pana reusesti sa le scoti obiectele sau dupa ce ii diseci ca sa recuperezi pretioasa naluca. O alta parte mor dupa eventuala eliberare din cauza ranilor.

Practic nu vad de ce ai folosi scule grosolane, care ranesc profund, ace, fire sau bete tari, rigide, juvelnice din sarma care curata solzii, si alte asemenea, daca urmeaza sa eliberezi pestele. E ca si cum in loc sa sedezi un animal ce urmeaza a fi prins si mutat in alta parte, l-ai impusca in picior sau gat cu munitie de razboi.

La ce dracu aduni pe sfoara 10 pui de peste ca sa te vada tovarasii si nu faci 10 poze cu ei cand ii prinzi, pentru a nu ii mai tine aiurea priponiti. Asta daca chiar ii eliberezi fiindca eu nu ii cred pe toti gogomanii astia care dau doar din gura dar pe care ii tradeaza propriile imagini.

Comments are closed.