Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

Home Forums Social, politic si administrativ Romanii, mix de inteligenta si prostie Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

#11316
CatalinCatalin
Keymaster

Lume suparata…

“Un popor care are creierul spălat, dar spălat bine, frecat cu îndârjire cu moaște și icoane ce se zice că sunt făcătoare de minuni (dar nu s-a văzut nici o minune nici de la ele, nici de la oasele de morți…!), un creier împănat cu aghiazmă și tămâie, un creier care nu poate să judece nici măcar în ce țară locuiește deținătorul acestui nedezvoltat organ, un creier care nu știe nici măcar unde locuiește (localitate, județ) posesorul lui, care nu știe în ce an suntem (că dacă-l întrebi de secol… se tuflește instantaneu și ne v-a spune că ”nu e de prin părțile locului”). ASTFEL DE OAMENI VOTEAZĂ… ȘI NE FAC VIAȚA DE CĂCAT” și ”CE SPUNE POPA E LEGE… RESTUL E DE CĂCAT” postări ce au la bază filmele realizate de VOX POPULI etc, etc… a făcut cea mai mare minune care o putea face un popor al anului 2015, al secolului XXI și al mileniului 3… și-a înscris în masă copiii la orele de religie!
Este cea mai mare rușine națională!
Ne-am arătat astfel lipsa de respect pentru cultură, pentru adevăr, pentru progres…! Vrem să revenim la Evul Mediu! Pentru că așa au vrut BORâții împreună cu jmecherii din Ministerul Învățământului…! Iar încrengătura asta între Jeguri și Minister… a mai fost de mai multe ori cauza unor reacții a oamenilor care nu vor îndoctrinare și regres, ci știință și progres.
Am două fotografii și un clip video… postate de mult doar pe pagina de Facebook, nu și pe blog, care iată, se reîntorc în forță ca actualitate românească a acestui moment!
Să le privim încă odată (cu toate că sunt mult mai multe de re-arătat): Viitorul Japițelor BORâte și Jegoase a fost asigurat!
Vom avea o nouă generație de târâtoare, pupătoare si sugătoare de oase de morți, de măzgălituri sinistre pe cartoane, numite ”icoane făcătoare de minuni” și alte căcaturi cu care Jegoșii i-au subjugat pe descreierații ăștia de români!
Iar banii vor curge valuri valuri în buzunarele jegoase ale unor BORâturi care n-au făcut nimic niciodată societății! Au îngropat doar morții… că practic lumea n-ar avea nevoie de ei nici la nunți nici la botezuri, pentru că sunt activități ce se pot elimina din viața de zi cu zi! O spun din propria existență!”

Comments are closed.