Recent Topics

Reply To: Castiga muste prinzatoare !!!

Home Forums Expeditii, Concursuri, Evenimente Castiga muste prinzatoare !!! Reply To: Castiga muste prinzatoare !!!

#11588
CatalinCatalin
Keymaster

Astazi dupa cum probabil stiti este 20 ianuarie si timpul care ne-a ramas pana la prima descalecare in Delta s-a redus la o luna si restul zile. Nu stim nici noi cate zile fiindca depindem de factorii naturali variabili, cote, vreme, neveste, slujbe… 

Ne-am propus ca in aceste aproape doua luni ramase de stat pe uscat sa urnim iarasi o forma prin care sa impartim ceva muste, taparine doritorilor care ne urmaresc si au incredere in produsele noastre.

Nu e usor, romanul este puturos, nu scrie, nu citeste, nu da like… Ar vrea ceva moka dar fara efort sau cu efort minim. Tocmai pentru aceste motive stau si ma gandesc cum sa fac sa le ofer aceste materiale promotionale.

Voi tine cont de orice fel de semn dat de catre fiecare pescar in decursul unei saptamani adica mesaj sau like pe facebook sau aici. Toate aceste nume adunate vor intra intr-un programel care il va desemna pe castigatorul acelei saptamani urmand sa primim apoi datele de expeditie de la fericitul pescar.

Urmeaza deci 6-7 saptamani in care vom pune la bataie tot atatea taparine, legale, cu doua carlige, probabil fara contra, pentru categorii diferite de pesti.

Valoarea acestor materiale nu este mare si nu cred ca gestul nostru este unul iesit din comun, poate doar faptul ca printre aceste muste sau streamere vor fi si cateva mai deosebite sa va atraga cumva atentia.

 

Comments are closed.