Recent Topics

Reply To: Braconaj si antibraconaj

Home Forums Dimineata la cafeluta Braconaj si antibraconaj Reply To: Braconaj si antibraconaj

#11709
CatalinCatalin
Keymaster

Buna Denisa,

Ai si tu ceva dreptate in ceea ce scrii dar mai si gresesti.

Noi nu am invatat pe nimeni sa fure sau sa ia acasa alevini. Personal nu incurajez asa ceva. Desigur nu sunt de acord cu nicio fapta nedemna de un om civilizat. Daca in timp am mai gresit cate unul dintre noi, ar trebui sa incercam sa ne indreptam greselile. Stiu la ce te referi cand spui de balta privata. Nu cred ca e un lucru bun sa mergi pe o balta privata si sa ascunzi pestii luati impotriva regulamentului. Nu cred ca e bine nici sa te lauzi cu asa ceva dar cred ca Domnul Nelu nu este nici hot si nici braconier. Asta e politica lui si nu ma intereseaza pe mine. Si eu iau peste acasa atunci cand am chef si nu va intreb pe voi. Eliberarea pestilor in Romania nu este o treaba pentru orisicare. Putini pescari o pot face. Eu pot si ma bucur. Altii nu pot si eu iar ma bucur. Per ansamblu nu ma bucur…

Fiecare dintre noi este liber sa isi aleaga modul de viata si de pescuit. Desi nu suntem si nu vom putea gandi niciodata cu totii la fel, sunt sigur ca putem convietui impreuna. Si asta cu riscul de a ne mai satiriza sau dojeni cateodata unii pe ceilalti.

PS. 

Tutushele, tu nu trebuie sa faci nimic pentru a ma supara pe mine deci nu te forta. Scrie ce vrei tu, fara sa jignesti pe careva si iti asigur aici printre noi un trai decent si zile lungi. Chiar te rog sa nu spui nimic despre experientele tale legate de pescuit fiindca esti varza. Pe bune!

Comments are closed.