Recent Topics

Reply To: Povesti pescaresti

Home Forums Dimineata la cafeluta Povesti pescaresti Reply To: Povesti pescaresti

#11723
bogdanbogdan
Keymaster

Da Cataline, te-ai incadrat foarte bine.

Acum, daca vrei poti sa scri si cum se curata caloriferele cu coca-cola ca poate unii mai batrani am uitat si chiar ne intereseaza. Tocmai pentru asta am intrat pe un forum despre pescuit. ( aliniatul acesta este o gluma, va rog sa nu va luati de mine prea tare ! )

Cat despre poveste eu ce sa cred acum mai Tutush??? Tu confirmi ca erau carasei si erau cat palma si ca ai prins si cel mai mare peste, dar Catalin zice ca erai nemultumit de locul ala si probail ( gandesc eu, poate gresit ) ai facut ceea ce scrie in poveste ca sa-i convingi cumva sa plecati din locul ala nenorocit.

Ca era in 93 sau 96 nu cred ca are relevanta dacat in faptul ca poate ai stat mai mult timp decat un an doi prin strainatate, si ai mai uitat din cuvintele romanesti.

Nelamurirea mea este acuma daca era loc bun sau nu era bun. Si poate facem o excusie ca sa vad si eu tufa aia de stuf care a cedat prima in aceasta confruntare. Sau stuful ala era stuf obisnuit, si ar trebui sa fiu mai curios de cum arata celalalt participant la conflict.

Comments are closed.