Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Granita dintre vis si realitate

Home Forums Pasiunea mea, munca mea Granita dintre vis si realitate Reply To: Granita dintre vis si realitate

#11885
bogdanbogdan
Keymaster

Da Tutush, ai fost facut spectator cum de altfel am fost facuti toti dupa o resetare a platformei site-ului. Catalin s-a ocupat sa ne dea din nou drepturi sa putem posta.

Deci nu te-a blocat nimeni in mod intentionat.

In ceea ce priveste calculele cu cheltuielile intr-o excursie de genul asta, noi romanii calculam transportul de persoana nu de cate kilograme are fiecare participant. Asa e datina la noi, cei mai slabanogi sint mai darnici. Ce si cat mananca si bea fiecare e treaba lui.

Probabil ca la voi in Franta biletul de metrou si pret/km la taxiu e afisat cumva la kg/pasager. Si ca sa-ti iei bilet trebuie sa te urci pe cantar. Banuiesc ca din aceasta cauza nici nu se pot face abonamente pentru o perioada mai lunga deoarece atunci cand vrei sa-l faci, ai tinut o cura de slabire in prealabil, si dupa ce ai obtinut abonamentul incepi sa te ingrasi si sa profiti de pe slabanogi. Sau poate acolo la voi in Franta sinteti toti la fel de grei. Cei care sint prea slabi trebuie sa umble cu un rucsac de caramizi in spate si cei prea grasi sa-si lege baloane cu gaz. Am auzit eu ca acolo la voi in Franta totul e pus la punct, dar nu ma asteptam chiar asa.

Iti multumesc ca m-ai luminat!

Comments are closed.