Recent Topics

Reply To: Judetul Hunedoara si zone limitrofe

Home Forums Starea apelor Judetul Hunedoara si zone limitrofe Reply To: Judetul Hunedoara si zone limitrofe

#11922
CatalinCatalin
Keymaster

Din pacate si eu am gasit primavara in Sulina foarte multe mizerii care clar nu le apartineau localnicilor. Dunarea colecteaza mizerii din toata Europa, ma rog atatea cat arunca civilizatii aia, dar colecteaza si mai toate apele din tara, ape care la cote mari spala toate mizeriile si gropile de gunoi ale satelor si oraselor noastre. Mare parte din ele le vom gasi pe malurile Dunarii pe ultimii ei zeci sau sute de kilometri si in Delta si pe litoral.
Nu inteleg insa de ce nu are fiecare localitate afectata cate un angajat cu o caruta care sa stranga zilnic aceste gunoaie. Acel angajat poate fi defapt unul sau doi sau o suta dintre multii asistati sociali, zdrahoni care stau toata ziua la carciuma si beau si fumeaza ca niste nesimtiti din banii nostri.
Nu mai inteleg cum dupa zeci de ani de organizare a ARBDD si dupa atatea sute de milioane aruncate pe apa sambetei, pe malurile Dunarii, in porturile sau debarcaderele principale din localitatile Deltei nu gasesti un tomberon in care sa iti arunci gunoiul. Tomberoane care sa fie urcate pe zecile de vase sau ambarcatiuni care tranziteaza zilnic Dunarea si Delta.
Nu inteleg de ce Sulina are o groapa de gunoi, defapt un munte de gunoi infect si de ce nu se poate cara zilnic acest gunoi undeva la o groapa ecologica din judet pentru a nu mai oripila miile de turisti romani sau straini.

Comments are closed.