Recent Topics

Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

Home Forums Social, politic si administrativ Romanii, mix de inteligenta si prostie Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

#11986
CatalinCatalin
Keymaster

Un individ se duce zilele trecute, la pont, intr-un loc de pescuit. Acolo lume luminata, omul e consternat si de multimea de pescari si de mizerie dar uita sa dea locatia. Ceilalti, tovarasi de-ai lui sau doar simple cunostinte au luat foc. Omul critica in continuare locatia dar tot nu o face publica in ciuda reprosurilor si axiomelor scoase de ceilalti.

Astia suntem noi, niste perversi ordinari! Daca pun o locatie pe internet imediat sar oamenii de bine care ma atentioneaza ca daca pun locatia exacta vor veni braconierii si o vor bracona. Daca nu pui locatia sar aceeasi oameni care sustin acum ca ar trebui sa dai locatia, macar pe privat, ca altfel nu esti pescar. Sa nu fie nicio legatura directa intre braconierii din primul caz si oamenii de bine din al doilea. In situatia de mai sus canalul era plin cu pescari care carau pestele cu tonele, caras, ciortan… Unde erau braconierii? Ei erau! De ce boceau toti ca vor locatia daca e mizerie si lume multa?

 

Comments are closed.