Recent Topics

Reply To: ARBDD si ANPA, pescuit si turism civilizat si promovat

Home Forums Legi, decrete, regulamente ARBDD si ANPA, pescuit si turism civilizat si promovat Reply To: ARBDD si ANPA, pescuit si turism civilizat si promovat

#12004
CatalinCatalin
Keymaster

Nu o mie ca este exagerat. Pescarul recreativ prin definitie nu ar trebui sa retina pestele, dar daca totusi vrea sa ia acasa o galetusa cu clenuti proaspeti de 15-20 centimetri pentru familia si pisica lui, atunci sa plateasca un permis pe masura, personalizat.

Vrei cinci kg de peste acasa zilnic? Ok, permisul tau va fi calculat asa 5kg x 30lei/kg = 150 lei /zi. La fel ca in privat. Abonamentul anual, nu stiu, sa zicem vreo 10.000 – 20.000 lei. 

La C&R merge 150, poate si mai mult. Sincer as da si 1000 lei pe an daca as sti ca gasesc peste si nu ma mai intalnesc pe ape cu toti braconierii si fomistii. 

Cum ar arata Sarulestiul daca abonamentul anual ar fi 30 lei si liber la 5 kg/zi plus, vorba raposatului, portbagajul indesat pe ascuns?

Vreti moka taxa si peste cat cuprinde? Pai nu vedeti ca nu mai este peste? Au mai ramas doar cei care trec prin sita ciurului si cateva exemplare mai mari care au reusit sa scape de furia pasionatilor. Moka e buna dar se termina repede.

Comments are closed.