Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Pescuit in zona Braila-Galati

Home Forums Pescuit pe Dunare Pescuit in zona Braila-Galati Reply To: Pescuit in zona Braila-Galati

#12090
bogdanbogdan
Keymaster

Cristina, va sfatuiesc sa mergeti chiar daca va ploua putin. Gandeste-te ca vine prohibitia 2 luni, sau 1,5 luni la voi si nu vei mai putea pescui decat la privati., ceea ce stiu ca nu te prea incanta.

Saptamana asta am trecut de 4×2 ori pe la Mures si Strei sa vad daca a inceput albitura sa miste ceva. Din pacate nimic. Mi s-a facut un dor cumplit de o iesire pe malul apei, dar macar sa vad ca exista ceva pestisori.

Deocamdata nici nu mi-am vizat permisul, dar de fapt nici nu cred ca mai platesc cotizatie de membru pentru nici o asociatie. Platesc doar ANPA, si eventual taxa de 5 ron pe zi daca vine un control cu chitantier la el.

Aici la noi sint doua asociatii care, fiecare spune ca este stapana pe aceleasi ape si zone pe care este stapana si cealalta asociatie, si sa nu platesti cotizatia la ceilalti pentru ca esti pasibil de amenzi daca vine controlul din partea celeilate asociatii.

Voi pune maine niste poze facute pe usile de la intrarea acestor doua asociatii, si o sa va rog pe voi sa-mi spuneti ce intelegeti. Nu am pretentia sa-mi spuneti adevarul absolut si nici sa incercati sa convingeti pe altcineva ce intelegeti, deoarece nu apare niciunde scris oficial care asociatie este stapana pentru anul 2016.

Comments are closed.