Recent Topics

Reply To: Braconaj si antibraconaj

Home Forums Dimineata la cafeluta Braconaj si antibraconaj Reply To: Braconaj si antibraconaj

#12101
AvatarIulian
Participant

Polițiștii Serviciului de Poliție ,,Delta Dunării” au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de evaziune fiscală și infracțiuni din domeniul piscicol.
Activitățile s-au desfășurat la sediul unei societăți comerciale și în două imobile unde ar fi avut puncte de lucru nedeclarate 7 firme, din orașul Babadag, județul Tulcea.
Din cercetări a reieșit că agenții economici în cauză ar fi deținut pește și icre într-un depozitul ilegal de deținere, procesare și comercializare a produselor piscicole.
De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că ar fi ținut evidențe contabile duble, în vederea sustragerii de la plata obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 1.535 de kg. de pește proaspăt, sărat și afumat (crap, fito, știucă, macrou, șalău) și 27 de kg. de icre (crap și fito).
De asemenea, din depozitul percheziționat au fost ridicate facturi fiscale aferente unor vânzări de pește, neînregistrate în evidențele contabile.
3 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Cercetările sunt continuate în cauză, sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul piscicol și evaziune fiscală.
Totodată, polițiștii Serviciului de Poliție ,,Delta Dunării” au depistat pe litoralul Mării Negre, între localitățile Perișor și Periteașca, un autoturism cu care se transportau 144 de kg. de pește (scrumbie și crap).
În urma verificărilor, a reieșit că șoferul, de 38 de ani, din comuna Fântânele, județul Constanța, nu deținea documente legale de proveniență pentru marfa transportată.

Sursa: radioconstanta.ro

Comments are closed.