Reply To: Echipament de spinning

Home Forums Pescuit la rapitor Echipament de spinning Reply To: Echipament de spinning

#12260
CatalinCatalin
Keymaster

Ma feresc mereu sa vorbesc despre moralitatea folosirii sonarului de catre pescarul sportiv-recreativ. Un mare mester, profesor in ale pescuitului la somn cu cicade spunea unui elev de-al sau ca sonarul asigura cam 90% din succesul acestui tip de pescuit. Adica luam un sonar bun care costa cateva mii de euro, logic avem deja si o barca cu motor, si ne asezam undeva deasupra pestelui si ii punem la botic rama sau cicada. El face hat si gata partida de pescuit.

Ma indoiesc ca oamenii astia urmaresc sa se recreeze si nu un profit din pescuit. 

La pescuitul comercial e de inteles, oamenii aia muncesc, au un plan de indeplinit, marea in general e potrivnica si trebuie sa gasesti bancurile cu pesti. 

Nu pot sa uit cum odata la Sulina pe seara la Mila 2 a aparut un batranel cu o barca, tragea la rame, si s-a asezat pe coltul canalului. A scos doua bete de stuf si s-a apucat de prins ceva babusca, rosioara, adica ceea ce tragea la ramele lui. Si-a luat cateva bucati pentru o masa-doua dupa care a strans si a plecat acasa. Cam asta este nivelul la care cred eu ca ar trebui sa ajungem noi recreativii.

Comments are closed.