Recent Replies

Recent Topics

Răspunde la: Eliberarea, vizarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv 2018, 2017, 2016

Acasă Forumuri Legi, decrete, regulamente Eliberarea, vizarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv 2018, 2017, 2016 Răspunde la: Eliberarea, vizarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv 2018, 2017, 2016

#12385
bogdan
bogdan
Keymaster

Oamenii astia de la ANPA sint dusi rau de tot!

Cum draq’ cred ei ca ” instituţiile specializate din domeniul pescuitului şi acvaculturii “  ( care or fi alea??? ) vor delimita clar habitatele piscicole si vor elabora ” planuri de management a pescuitului în scop recreativ/sportiv “ pentru niste asociatii care se cearta intre ele de ani de zile, si care habar n-au de nimic, decat sa incasseze cotizatia de la membri.

Si chestia asta vor sa o rezolve in 7 luni!!!

ANPA viseaza mult prea frumos si mult, am impresia ca acolo doar se doarme si se iau decizii in urma viselor pe care si le povestesc.

Iar vestea proasta pentru cei care au fost de buna credinta si si-au platit cotizatia catre asociatiile locale este asta: ” … modelele permiselor de pescuit recreativ/sportiv tarifele, săptămânal, lunar, anual, de acces în zona de pescuit autorizată pentru serviciile de organizare a pescuitului şi derularea obligaţiilor stabilite nu se mai practică.”

Au dat niste bani pentru ceva care nu mai este valabil, conform anuntului ANPA, asa brusc si fara explicatii. Sper sa nu fie si amendati.

E de-a dreptul incredibil cum mai putem rezista, noi oamenii de rand, avand asa incompetenti in functii decizionale din mai toate domeniile statului!