Recent Replies

Recent Topics

Răspunde la: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

Acasă Forumuri Social, politic si administrativ Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii Răspunde la: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

#12394
Catalin
Catalin
Keymaster

Va mai amintiti de copilul sfasiat de caini in parcul Tei? Am citit astazi sentinta din dosarul respectiv si ma simt cumva revoltat. 

Deci, un rezumat scurt al faptelor arata asa: parintii care sunt direct responsabili de viata propriilor copii deleaga oral aceasta competenta bunicii acelui copil, bunica ce la randul ei ii pierde din vedere pe ambii frati in parcul Tei.

Cu toate acestea judecatorul decide ca nici parintii si nici bunica nu au avut nicio vina! Ba mai mult, primesc si daune morale in valoare de 2,4 milioane de euro!

Proprietarul terenului are de executat si 3 ani de inchisoare.

Imi vine iar in minte cazul Huidu cu 3 nevinovati trimisi in lumea celor drepti de catre un cretin care nu a platit in niciun fel si care astazi ne rade iar in nas de pe Prima TV. 

Cine dracu judeca fratilor in tara asta? Cum poti sa dai un astfel de verdict? Eu cred ca principalul vinovat este parintele neglijent care merita sa il decazi din drepturile parintesti si sa il incarcerezi fara judecata. Poate ca amaratul ala de proprietar de teren a avut ghinionul ca vreun boschetar sau hot sa ii gaureasca gardul. Dar chiar si fara gard, in conditiile in care nici parcul nu avea gard sau alte atatea zone nu au gard, unde e responsabilitatea parintilor?

Imi pare foarte rau de bietul copilas pentru moartea groaznica dar pe parinti as vrea sa ii vad la inchisoare si nu sa ii stiu prin baruri si luxuri pentru tot restul vietii ca urmare a acestui eveniment nefericit.