Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

Home Forums Social, politic si administrativ Romanii, mix de inteligenta si prostie Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

#12490
Catalin
Catalin
Keymaster

Nu credeam ca Bucurestiul are un procent atat de mare de cretini! De hoti si de lingai oportunisti, pusi doar pe capatuiala lor.

Nu inteleg de ce oamenii cinstiti nu au reusit sa scape de acesti ordinari, fiindca nu era atat de complicat. Practic a fost o partida de sah castigata de PSD in doua mutari.

Cand PSD a ales sa se mearga pe un singur tur la alegeri, a fost clar ca s-au luat dupa statisticile care spuneau ca ei au castigat mereu in primul tur si au pierdut in al doilea. SIMPLU.

Daca papagalii astia zis si oamenii cinstiti nu au putut face nimic sa impiedice aceasta marsavie fatisa, atunci trebuiau sa faca singura mutare posibila adica aceea cu care castigau si inainte in turul doi, SA SE COALIZEZE!

Faceau un sondaj, vedeau care e mai bine clasat si ceilalti sa fi renuntat in favoarea primului. Era clar!

De ce dracu in turul doi au putut mereu sa se adune anti PSD ii si acum nu? Fiindca o mare parte din opozitiereprezinta o alta clasa de hoti oportunisti, la fel ca si primii.

Tara de rahat!!!