Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Apele salbatice

Home Forums Pescuitul in Giurgiu Apele salbatice Reply To: Apele salbatice

#12500
Catalin
Catalin
Keymaster

Am umblat deci ieri de dimineata si pana seara pe Dunare si pe Bratul Ara. Am coborat pe Ara apoi am urcat pe Dunare dar intre timp am mai facut doua escale la picioarele podului Prieteniei, pe o parte si pe cealalta a Insulei Mocanu. 

Nu am prins nimic, am avut o trasatura in mal, un avat cat palma si am numarat toata ziua cateva atacuri ale avatilor. Apa arata bine, curata si destul de limpede, erau si ceva pescari si cam atat.

Am inceput sa urasc sa mai merg la Giurgiu, parca de la o iesire la alta pescuitul merge mai rau, capturi mai putine si mai mici.

Defapt cam toata Dunarea e la fel, multi pescari si putin peste.

Tantarii au fost suspect de cuminti, aproape inexistenti.

Nu pot sa vorbesc mai frumos nici de raul Arges pe care il monitorizez aproape zilnic. Sunt momente cand nici macar un oblete nu se vede. Avatii lipsesc cu desavarsire. A prins Costin unul mai rasarit dar probabil ca ala a fost si singurul din 2016. Clenii nici nu mai stiu cum arata…

Oricum, daca ANPA ma va obliga sa cumpar permisul anul viitor de la vreo asociatie, cu costuri suplimentare, renunt sa mai pescuiesc in apele lor! Pastrez doar Delta.