Reply To: Campionatul mondial/Campionatul european

Home Forums Fotbal Campionatul mondial/Campionatul european Reply To: Campionatul mondial/Campionatul european

#12543
Catalin
Catalin
Keymaster

Albania este o echipa pe care o putem invinge.

Problema noastra cea mai mare este inconsistenta de la un meci la altul.

Cineva ne facea candva o caracterizare frumoasa si adevarata, spunea asa: Romania are o echipa care poate invinge oricand orice echipa a planetei, din pacate, este capabila si sa fie invinsa de oricare dintre echipele acestea.

Sau cum spunem noi, facem un meci bun si doua proaste. Putem sa ii batem dar putem si sa pierdem. Echipa noastra nu are valori individuale dar nici ca echipa nu valoreaza prea mult.

Steaua 1986, cea care a castigat Cupa Campionilor Europeni, avea jucatori care au ramas in memoria suporterilor pentru vecie prin calitatile lor, Lacatus pentru viteza cu care fugea si rautatea in joc, Boloni pentru suturile puternice, loviturile libere si pase lungi, la fel Tudorel Stoica pasator de 40 metri, Bumbescu cutitarul, trecea mingea de el dar jucatorul nu, Belodedici caprioara din Carpati, un fundas cu tehnica impecabila si tot asa.

Ce calitati stiti voi la papagalii astia din ziua de azi? E vreunul dintre cei convocati in nationala care se poate lauda cu ceva? Nu sunt in stare sa bata un corner, un 11 metri, nu tu dribling, nu lovituri de cap, nimic, nimic. O echipa de rahat fara viziune. Daca intrebi pe cineva despre echipa Romaniei ce stie despre ea nu o sa aflati nimic fiindca nu stim sa driblam, nu stim sa ne aparam, nu suntem echipa tehnica, nu de posesie, nu marcam…

In tinerete am jucat si eu fotbal si in scoala generala si in liceu, in vacante la Buzau, in diverse echipe si contra diverselor echipe, dar niciodata nu am intrat pe teren cu gandul ca echipa mea sa piarda sau sa faca egal, NICIODATA! Mereu am dorit sa castig, motiv pentru care acesti baieti luati separat sau ca grup coordonat de un antrenor trecut, obosit, nu valoreaza nimic. Tin cu ei doar fiindca joaca folosind numele tarii mele dar atat, nu ma reprezinta, nu au valoare, nu au personalitate, nu au mentalitate de invingatori. Joaca probabil doar cu gandul la viitoarele contracte pe care vor sa le prinda.

Suntem ca un zer ramas dupa toate procesele care urmeaza prelucrarii laptelui adica prostii prostilor.

Parerea mea!