Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

Home Forums Social, politic si administrativ Romanii, mix de inteligenta si prostie Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

#12597
Catalin
Catalin
Keymaster

Un exercitiu de prostie crasa sustinut de 40.00 parinti fara discernamant. Este mai important sa ia micutul o nota mare si sa treaca cu bine capacitatea decat sa invete o chestiune simpla. Incredibil! Practic se cere schimbarea unei evidente matematice, adica citirea unei banale diagrame. Ne mai miram ca traim in minciuna, hotie, coruptie, dar defapt noi o cultivam in copii nostri!

“Asa ceva nu s-a întâmplat niciodată. Niciodată n-au venit ai mei la școală să se plângă că nu sunt exercițiile bune, că nu e profesorul bun, că s-a greșit undeva. S-a mers pe varianta „dacă ai luat 5 înseamnă că ești un elev de nota 5”.

“Problema nu e că e copilul prost. Se poate ameliora asta. Problema e că părintele e prost, și aia e greu de ameliorat. Dacă ești printre cei 40.000 de părinți care a semnat petiția aia să se ia în considerare ambele variante de răspuns pentru că a fost confuză exprimarea, sau ești doar Ștefan Vlaston, de fapt ai dat o declarație pe propria răspundere că ești prost.

“Pune-ți copilul să facă două ore de mate pe zi, nu fi atât de prost cât să-l dai la meditații. Alea sunt pentru olimpici, nu pentru proști ca tine. Nu te plânge de bani. Ai luat internet doar pentru porno? Găsești milioane de exerciții de mate pe internet. Fă matematică, pune putoarea să muncească două ore pe zi și, când îți mai trece prin cap să dai vina pe alții că e copilul tău prost, dă-ți două palme.”