Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Planuri de pescuit pe termen lung

Home Forums Planuri viitoare Planuri de pescuit pe termen lung Reply To: Planuri de pescuit pe termen lung

#12609
Catalin
Keymaster

A inceput luna iulie, luna de concedii saraca in aventuri pescaresti. E perioada in care trebuie sa iti duci familia in diverse locuri, multe nedorite dar asta e, ne mai si sacrificam. Mai exista si varianta locurilor in care femeia sa aiba ce poza si posta prietenelor invidioase, plodul sa fie incantat si noi sa gasim o baltoaca unde sa ne inecam amarul. Destul de greu.

Si eu am o luna saraca in idei. Saptamana viitoare am schitat o iesire pe Dunare la Calarasi cu o noapte dormita la cort. Nu am mari asteptari de la zona aia dar am sa ies in principiu pentru plimbare. Urmeaza o iesire la clean prin Buzau, o pregatisem pentru ieri/azi dar vremea m-a cam dat peste cap si bine am facut fiindca o cam greseam. Am doua zile de pierdut prin judet si poate reusesc sa verific si cateva paraiase pe care le-am vazut ca fiind frumoase. 

In saptamana 3 a lunii am o invitatie pe Mures la avat de la un coleg pescar dar aici e mai greu sa ma decid din cauza logisticii incarcate. Ma mai gandesc. 

Delta nu cred ca o voi vedea luna asta, poate doar daca apare ceva neprevazut dar personal nu o iau in calcul ca si iesire planificata.

Comments are closed.