Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Pescuit si agrement pe bratul Sulina

Home Forums Pescuit si agrement in Delta Dunarii Pescuit si agrement pe bratul Sulina Reply To: Pescuit si agrement pe bratul Sulina

#12696
Catalin
Catalin
Keymaster

Un subiect despre care am putea vorbi zile intregi, plaja de la Sulina, administrarea ei si calitatea ei de arie protejata. Problema mare apare acum in plin sezon cand se trezeste cineva ca trebuiesc facute modificari…

“Administrația Rezervația Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a emis o notificare prin care agenții economici care dețin, pe plaja Sulina, umbrele, șezlonguri, construcții temporare, indiferent de caracteristici, dar și skyjet-urile, parapantele sau obiectele gonflabile, sunt atenționați să le retragă în termen de 48 de ore.

Aceasta este considerată arie naturală protejată.

În aceeași notificare se mai specifică faptul că „accesul, staționarea sau parcarea mijloacelor de transport motorizate și a atelajelor“, dar și „instalarea de șezlonguri, beach bar-uri, umbrele, scaune, mese“, sunt interzise.

La această listă se adaugă și „staționarea pe timpul nopții, organizarea de evenimente sportive, aprinderea focului“, dar și „orice activitate pe fâșia de plajă cuprinsă între 0 – 150 de metri de la linia cea mai înaintată a mării“, se mai arată în notificarea ARBDD.”