Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

Home Forums Social, politic si administrativ Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii Reply To: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

#12716
Catalin
Keymaster

Mi-am promis sa nu mai scriu despre prosti!!! Va jur! Dar nu pot, nu pot fiindca sunt inconjurat de ei, scap de unul si dau de alti 10!

Uitati-va si la cretinul asta de 30 ani scolit pe soselele din Romania care a incercat sa faca aceleasi smecherii si in Italia. S-a dus vestea de tiganii nostrii peste mari si tari dar nici romanasii nu se lasa. 

Pun pariu ca papagalul a luat B ul si imediat a trecut si la categoriile de transport marfa incercand sa urce un pic cu banii adunati pe scara sociala probabil pe prima treapta a parvenitilor. A uitat in graba lui sa mai faca si cateva ore de educatie cetateneasca,, de respect pentru cei din jurul lui. Sa intorci un TIR de 18 metri pe o autostrada e ceva… Sanctiunile primite par ok, 8000 euro amenda, ceva dosar penal probabil… La noi nu ii facea nimic, sarea sindicatul sa ii lase permisul fiindca e considerat diploma de calificare si alte astfel de rahaturi. Mi-e sila!

 

 

http://stiri.tvr.ro/manevra-periculoasa-pe-o-autostrada-din-italia–un-sofer–de-origine-romana–a-intors-un-tir-de-18-metri-lungime_76832.html

Comments are closed.