Reply To: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

Home Forums Social, politic si administrativ Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii Reply To: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

#12806
Catalin
Keymaster

De 3 zile imi zornaie creierii de un Amatrice! De dimineata si pana seara doar asta vad si aud.

Ok, este o tragedie italieneasca, o situatie in care oamenii trebuie sa fie solidari si noi romanii am fost mereu si suntem. Imi pare sincer rau de tot ce s-a intamplat acolo…

Haideti sa revenim la oile noastre. De 3 zile ne plange guvernul si presedintia si comunitatea romanilor din Italia pentru victimele noastre de acolo. Sa vina premierul, sa vina presedintele! Mai fratiorii mei, au murit 11 romani, si posibil sa mai fie vreunul disparut dar unde dracu e tragedia romaneasca? Pai pe soselele din Romania mor zilnic 5 oameni si asta nu mai este o tragedie si nu mai vine Ciolos sa ii planga si nu mai acorda guvernul ajutoare pentru aceste victime. Mai bine de 6 copii cu varsta mai mica de un an mor zilnic in Romania si nimeni nu plange asta si nu se dau ajutoare de mii de euro pentru asta, si nici repatrieri.

Ce cauti mai premier in ajun de alegeri sa bocesti 11 morti in Amatrice cand ai acolo o gramada de demnitari de rang inalt pe care eu ii platesc cu varf si indesat? Ce cauti acolo pe banii mei si ai celorlalti romani care avem aici zilnic sute de victime ale sistemului condus de voi?

Nu va este bai nesimtitilor rusine sa va mediatizati pe banii nostri? Mars bai leprelor si puneti tara asta pe picioare ca pentru asta v-am pus acolo!

Comments are closed.