Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Materiale fabricate acasa ( home made materials )

Home Forums Fly Fishing, Fly Tying Materiale fabricate acasa ( home made materials ) Reply To: Materiale fabricate acasa ( home made materials )

#12853
bogdan
bogdan
Keymaster

Cu siguranta satisfactia de a prinde peste cu naluci facute de mana ta este deosebita, iar atunci cand diferenta intre rezultatele nalucilor facute de tine personal si cele cumparate din magazine specializate in urma marketing-ului devine substantiala, multumirea e si mai mare.

Ca dovada ( daca mai era cumva nevoie de inca una ) sint rezultatele celebrului SALMO THRILL RBL 7CM supranumit regele sau spaima sau moartea avatilor, pe care l-am folosit destul de mult la acesata iesire in Delta si s-a cam facut de ras in fata streamere-lor si a pilkere-lor confecctionate de noi. Cred ca am avut 3-4 capturi cu el, si chiar au fost primele mele capturi de avat in vreo 2 ani in care l-am mai folosit din cand in cand pe Mures zona Deva. Am auzit ca in alte zone merge bine, dar pe mine nu m-a incantat deloc.

Astept timpurile in care pescarii clienti a magazinelor de pescuit sa inceapa sa-si cumpere mai mult produse cu care sa-si confectioneze singuri nalucile sau nadele dupa intuitia lor si sa renunte la produsele gata facute si superlaudate de producatori. Magazinele sint pline de tot felul de produse finale ( pui in carlig si ai captura sigurata, sare pestele din fantana, etc… . ) Majoritatea sint produse de reclama si marketing. Fara nici un motiv intemeiat suntsuperlaudate prin reviste de specialitate, se vand la promotie, este ultimul ragnet in domeniu, ce mai… , dai x lei pe un vobler si prinzi cu el tot ce misca si la orice ora.

O mamaliga pentru carlig mai stie sa faca cineva?