Reply To: Informatii interesante si utile

Home Forums Informatii utile, interesante Informatii interesante si utile Reply To: Informatii interesante si utile

#12865
Catalin
Keymaster

Dupa ultimile mele calcule problemele Deltei si ale Romaniei in general, nu vor mai putea fi rezolvate in urmatorii 100-150 ani decat daca ne vom intoarce la un regim totalitar sau macar unul militar. Sperand insa ca nu vom mai pati asa ceva si vom ramane sa ne bucuram de un fel de democratie, parerea mea este ca nu vom putea schimba mai nimic din ceea ce eu sau tu dorim.

Ca sa si sustin aceste afirmatii iti vin cu cateva calcule simple. Dupa 1989 tara a mers constant intr-o directie gresita si asta datorita politicienilor din ce in ce mai hoti si mai scoliti in ale hotiei. Acestia au profitat an de an de slabiciunile noastre si si-au intarit pozitiile prin legi favorabile lor. Noi ce am facut? Noi am ajuns in tot acest timp sa fim din ce in ce mai putini cei care am vrea si am putea lupta cu ei. Oamenii buni si luptatori pentru bine au cam disparut, fie au plecat in lumea mare unde le si era locul, fie au ramas pe aici inerti la ceea ce se intampla in jurul lor. Mai sunt cativa care se implica emotional fie in scris sau alte forme media dar atat. Daca ar fi sa vorbim astazi despre o cauza oarecare probabil ne-am strange virtual 1000 sau 10000 de voci dar maine in piata am iesi 50-100.

In concluzie puterea tarii ramane in mana maselor de manevra a PSD ilor adica acelor 30% betivani, ratati, asistati, analfabeti… Astia raman pe vecie sa voteze hotia, prostia si minciuna. Mai exista in marile orase si s-a tot dezvoltat o alta categorie de PSD isti, si anume cei oportunisti, care ling pe langa structurile de conducere locale si centrale si care cred eu ca insumeaza un 10% din electorat. Astia sunt cei mai perversi oameni, isteti, smecheri, tacuti, prieteni la catarama cu noi de fatada si care nu isi recunosc votul marsav sau simpatia politica. Mai intervin si prietenii, familiile celor care profita de pe urma conducerilor deci asa se aduna 40-50% din voturile din Romania. Noi ceilalti, implicatii sau simpli latratorii, suntem mereu mai putini si nu mai avem ce face. Este clar ca nu putem lupta cu o masa mai numeroasa si mai unita.

 

Comments are closed.