Reply To: Chestii bune si nebune romanesti

Home Forums Social, politic si administrativ Chestii bune si nebune romanesti Reply To: Chestii bune si nebune romanesti

#12922
Catalin
Catalin
Keymaster

Inca odata romanul da dovada de prostie si fatarnicie crasa!

Intr-o scoala parintii unor elevi dintr-o clasa s-au revoltat impotriva unui elev care le injura si le ameninta odraslele. Amenintari verbale dar si scrise! Inclusiv la adresa profesorilor. Scoala insa nu are putere sa faca nimic, nu il poate exclude pe elevul rau de acolo dar in schimb are puterea sa ii sanctioneze pe cei buni pentru faptul ca au refuzat sa mai intre la ore alaturi de cel rau… Le scade notele la purtare si ii poate exmatricula in final…

Cum dracu s-a ajuns ca legile acestei tari sa ii apere pe cretini de oamenii buni? Multi, mai cretini decat ala mic, au luat foc, ca vezi Doamne, copii bolnavi de autism sunt marginalizati sau exclusi din societate.

Bai prostilor, nu a vorbit nimeni despre un copil bolnav de nimic! Daca copilul ala are si autism e o alta problema dar copilul ala e NEBUN!!! Ameninta cu moartea copii si profesori! Terminati dracu cu rahaturile astea sociale! Ala trebuie dus urgent la psihiatrie si internat acolo, cu paza! La fel ca si altii de teapa lui, mici sau mari. 

Ati auzit despre cazul aluia cu butelia de la Bistrita?

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/explozie-puternica-in-bistrita-9-raniti-si-doua-blocuri-afectate-deflagratia-ar-fi-fost-provocata-intentionat-de-un-tanar.html  

Tampitul ala ameninta mereu ca da foc blocului? Acum trei blocuri sunt distruse, 9 oameni in spitale si 65 apartamente distruse. Probabil ca asa ziceau si autoritatile alea de acolo, ca bietul copilas e marginalizat de societate.

De cazul cu ursuletul omorat va mai aduceti aminte? Au iesit toti prostanii in strada sa apere interesele unui animal si sa condamne pe cei care au incercat sa ii apere practic de un pericol mare. Puiul ala de urs in 3-4 ore de umblat prin Sibiu putea omori sau schingiui sute de oameni. Ok, nu am reusit sa il tranchilizez, asta e, vad ce s-a gresit si indrept lucrurile pe viitor dar nu ajungi sa iesi ca prostul pe strazi si sa ceri demisii din guvern atata timp cat nici macar nu a inceput o ancheta.

Si ca sa vedeti cat de cretini sunt astia, la 2-3 zile distanta de mitingul lor, in comuna Ighiu din judetul Alba ursii au sfasiat 4 vaci si doi vitei. Alea nu sunt animale? Oamenii aia nu au muncit sa le creasca? De ce nu ati iesit in strada fatarnicilor prosti care va dati drept mari iubitori de animale???

http://proalba.ro/un-urs-a-omorat-cateva-vaci-si-doi-vitei-in-zona-comunei-ighiu-localnicii-au-gasit-animalele-sfartecate-si-au-apelat-la-ajutorul-autoritatilor

In strada nu iesiti sa alungati politicienii astia nenorociti care distrug tara de 26 ani, iesiti si va udati ca niste curve la fiecare rahat nesemnificativ despre care auziti, in ideea ca poate asa va remarcati si voi cu ceva. 

Probabil oameni ca voi au sustinut atatia ani haosul in tara asta fiindca vedeti ingust, la doar cativa metri in fata si atat. Vedeti copilul bolnav de autism dar nu vedeti zecile de copii speriati, de parinti ingroziti, de profesori neputinciosi, astia nu reprezinta nimic pentru voi manca-v-ar ursul ala sa va manance de tampiti!