Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

Home Forums Social, politic si administrativ Romanii, mix de inteligenta si prostie Reply To: Romanii, mix de inteligenta si prostie

#12936
Catalin
Catalin
Keymaster

Legea conversiei creditelor…

Nu inteleg nimic. Oamenii aia au ales sa isi ia credite in moneda elvetiana crezand la vremea aceea ca sunt niste smecheri si ca fac pipi pe noi ceilalti, faraierii care nu stiu ca aia este cea mai stabila moneda a planetei, din cea mai stabila tara/economie/neutra tara a tuturor timpurilor.

Atunci intreb si eu, de ce nu ma lasati sa fac si eu astazi pipi pe ei linistit?

Cum sa dau eu o lege pentru o mana de pacaliti ai sortii? O lege retroactiva, una care poate afecta mase mari de oameni cinstiti si nevinovati? Si ce inseamna ca moneda aia a crescut mult? Care e pragul dintre mult si putin? De ce sa nu dau o lege si pentru cei care au facut imprumuturi in moneda japoneza ca si aia a crescut mult? Sau una care sa ii apere pe cei care au cumparat pamant cu 1500 euro metrul fiindca pretul nu era corect? Sau pentru cei ce au luat proprietati cu 1000 euro MP construit fiindca si astea erau umflate cu pompa? Sau auto?

Unde dracu ati auzit voi ca trebuie data o lege pentru un grup de oameni care se simt pacaliti? Crezi ca te-a inselat cineva? Banca Elvetiei, a Romaniei, guvernul, un vecin smecher? Da-i frate in judecata si rezolva-ti problema si lasa-ma pe mine sa imi vad de treburile mele. Ati luat sute de mii de euro credite pe te miri ce acte de rahat contrafacute iar acum pozati in victime si oameni amarati. Nu e problema mea !!!

Hai mai lasati-ma dracu ca mi-e sila de voi!