Reply To: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

Home Forums Social, politic si administrativ Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii Reply To: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

#13151
Catalin
Keymaster

Am ascultat astazi in fuga si fara sa vreau, un monolog al lui Dragos Patraru, cel cu Starea Natiei, acum pe la Digi24.

Il simpatizez de fel, vorbeste si gandeste cam ca si mine dar in seara asta parca o luase un pic pe aratura.

Vorbea despre scindarea tarii, tot mai accentuata dupa alegeri, si zicea el, in oameni destepti si prosti. Ideea era ca cei care isi vad de treburile lor, muncesc, platesc impozite, taxe, accize sunt tot mai suparati pe ceilalti adica leprele, putorile, hotii care traiesc pe seama lor. 

Mai Dragos, spui asta ca si cum eu muncitorul si platitorul la bugetul tarii as fi vinovat ca fac asta iar leprele sunt doar niste victime. Ca noi banuim aiurea ca ar fi multi asistati si ca de fapt in restul europei s-ar sustine pomenile cu sume duble sau triple… Daca ti se par putini domnule, sustine-i matale din banii pe care ii castigi, tu, familia ta, prietenii tai… Eu nu vreau sa sustin LEPRE! Ma intelegi? Din banii mei donati lunar statului vreau sa ajut oameni necajiti nu zdrahoni betivi si puturosi care voteaza PSD in schimbul acestor ajutoare.

Zici ca noi avem impresia ca tara e plina de putori? Pai asa si este! Ca eu lucrez pe putin si ala prefera sa stea acasa si sa traiasca din ajutoare? Mai omule, eu lucrez pe cat vreau si pe cat pot, mult sau putin dar din banii castigati contribui la bugetul tarii. Ala nu e multumit cat i se ofera si sta acasa, ok, sa stea dar nu imi cere mie sa il intretin. Fac trimitere Dragos si pentru tine ca si pentru altii ca tine la definitia societatii, ce inseamna ea si de ce a luat fiinta. Scopul principal al ei este acela de a isi proteja membrii buni de cei rai si nu invers. Daca si eu as face la fel si nu as mai munci, voi astia leprele ce dracu ati mai manca? Ce ati mai fura? De unde ati mai lua ajutoare prostilor? Duceti-va dracu la munca, pe atat cat vi se ofera sau meritati, asa va putea tara sa se ridice. Puneti mana pe o carte, pe un google si deschideti-va ochii, nu mai stati in birt toata ziua. Nu sunt eu vinovat de prostia voastra.

Comments are closed.