Reply To: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

Home Forums Social, politic si administrativ Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii Reply To: Scandaluri, accidente, situatii delicate, solutii

#13279
Catalin
Keymaster

30/09/2015 
Catalin

“”Planeta a luat foc din pricina nemtilor care au masluit niste cifre,

In primul rand nu ii inteleg pe americani care sunt pe locurile 1-2 la capitolul poluarea planetei, care au niste turisme in circulatie cu motoare de camioane, antice si vai mama lor si care s-au ofuscat ca VW are emisiile mai mari cu cateva miligrame decat ar scrie in cartea tehnica. Pe bune?

VW este si va fi cea mai de succes masina a tuturor timpurilor, ravnita de copii, tineri sau batrani! Nu cred ca exista pamantean care si-a dorit sau si-a luat un VW citind ce emisii are. S-au uitat la pret, confort, calitate, CONSUM… Cand vreodata americanii sau oricine altcineva vor putea depasi aceste repere care pentru nemti inseamna religie?

Sincer, cred ca din toata tevatura asta VW va dovedi forta.””

Acum sa revenim in februarie 2017, Volkswagen a devenit în 2016 cel mai mare producător auto din lume…

Deci dragii mei, cititi cu atentie stirile, selectati sursele, procesati datele si apoi trageti concluziile. Daca totusi va da cu minus luati aminte la cei care au in spate o experienta sau viziune. Doar zic!

 

Comments are closed.