Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Testate Personal !

#13546
Catalin
Catalin
Keymaster

In primavara am reusit ca la una dintre iesirile din Delta sa gasim apele marii foarte calme. Fusese o zi in care navigasem mult si in care vantul ne insotise tot drumul dar, surpriza, in gura marii la Sulina apa era lina precum oglinda. Aproape ca nu ne venea sa credem, era ziua aceea, a 3 a din an in care nu bate acolo vantul, iar noi ne nimerisem la pranz sa fim in acea zona. Am intrat cu tigaia noastra de barca, cu oarece grija totusi, in mare si am facut cam tot ce visasem in zecile de dati in care acolo gasisem valuri mari si in care ne intorceam cu coada intre picioare catre oras. 

Acum am intrat si am pescui, cat am putut si in toate pozitiiile si unghiurile visate. Si s-a meritat din plin! Da, fiindca avatii erau acolo asa cum nu fusesera pe nicaieri pe tot traseul, si mancau al dracului de bine. Nu am prins si altceva, scrumbie sau vreun stavrid ratacit dar nici nu am sperat deoarece apa era complet dulce iar o aventura mai catre larg nu ne-am permis… Nu de alta dar chiar cu o zi inaintea noastra se rasturnase acolo o ambarcatiune cu turisti…

Inutil sa va spun de cate ori de atunci ma tot visez in acel loc dar stiu ca norocul de atunci nu se va mai arata curand sau poate niciodata.