Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Pescuit si agrement pe bratul Chilia

Home Forums Pescuit si agrement in Delta Dunarii Pescuit si agrement pe bratul Chilia Reply To: Pescuit si agrement pe bratul Chilia

#13665
Catalin
Keymaster

Concluzii dupa 3 zile de umblat pe bratul Chilia, sfarsit de noiembrie si inceput de decembrie 2017.

Multe locuri imprejmuite, garduri electrice pentru animale, bariere si panouri de avertizare a proprietatii si a cainilor agresivi in incinta Sireasa, inclusiv interzicerea accesului pe digul Sireasa sau ingradirea cu garduri a unor parcele de teren adiacente canalului Iacubov, adica interzicerea circulatiei pe drumul de langa canal. 

Canalul Iacubov este foarte pescuit, si de pe mal unde locurile sunt foarte batatorite dar si din barca. Concluzia trista, stiuci putine si mici… Rar si 1-2 bibani.

Avatii nu mai lucrau la suprafata dar accidental si cu insistenta am capturat cativa. Temperatura apei era la 8,2 grade.

Drumul de la bac la Pardina e bun, mici denivelari si gropite dar ok. De la Pardina pana la Chilia Veche drumul e mai bun, am mers cu 80km/h. 

Canalul Pardina e unul frumos cu locuri superbe dar din pacate accesul lejer cred ca l-a facut sa para doar un loc prielnic pestilor. Apa frumoasa, mal inalt, crengi dar peste ioc… Trist. Si el ca si Iacubovul este batut si pe maluri si pe apa cu barcile.

Chilia Veche este o localitate marisoara, nu o intrece pe Sulina dar pe Sfantu Gheorghe cred ca da. Multe magazine, lucru bun zic eu, case, blocuri destule, pensiuni… Strazile cam proaste, cu gropi si pline de noroi mai ales secundarele.

Am incercat avatul in cateva locuri dar fara succes. 

Frontiera s-a sesizat relativ repede ca suntem acolo si si-au facut datoria de a ne aborda si legitima. draguti si politicosi.

 

Comments are closed.